Reboot mauricewiedenhof.nl

“…misschien moet je je site eens rebooten”.

Ja daar hadden ze wel een punt ja. Zes jaar lang heb ik mij nauwelijks laten zien op mijn eigen website. Nou is er aan mijzelf weinig veranderd om er kond van te doen. Projecten kwamen en gingen, docentschappen zijn volbracht. En ik heb een nieuwe expertise opgedaan: docentcoach. Daar heb ik allemaal geen update van gedaan op mijn website. De tamtam van Facebook ging sneller, terwijl ik die website ooit had opgezet om er ook werk mee te genereren of mijn werk ten toon te stellen. 

Inmiddels is Facebook een vergaarbak geworden van allerlei interessen en heb ik het weinig zakelijk weten te houden.

Volgens iedereen en zijn moeder is de recessie voorbij en ook in mijn vak dient zich wellicht nieuw werk aan.

Dus besloot ik de meivakantie te gebruiken om deze site te verbouwen.

Mijn vroegere website stond vol met  “ik heb dit en ik heb dat, mijn visie als regisseur bla bla bla en zo is het gekomen dat… “.  Vermoeiend! Daar heb ik korte metten mee gemaakt en open ik vanaf nu meteen met een keuzemenu om mijzelf te introduceren. Nog steeds is er een biografie, dit keer kort en bondig. Een zaken pagina is er ook: welk vlees heb je in de kuip als je mij vraagt en wat kost dat?

Enfin, geachte bezoeker, dit is het.

Enjoy!

 

 

Auteur: mwdh

theatermaker, acteur, theaterdocent en docentcoach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *