Hysterisch gedoe.

Zullen we even niet zo hysterisch doen? Een gewoon even kijken wat die achterstanden precies zijn? Er is door docenten keihard doorgewerkt. Leerlingen zijn op alle mogelijke manieren gemonitord, gevolgd, gestalkd of ze hun huiswerk wel maken.

Laten de bigwigs op OCW even hun gemak houden.

Ik loop een achterstand op, misschien. Dan pas ik dat aan in mijn programma en kijk met mijn collega’s hoe de leerlingen het beste kunnen aansluiten op het volgende leerjaar. Een ding: laat die raamambtenaren en andere frikken uit het lokaal blijven.

https://nos.nl/artikel/2330709-kortere-zomervakantie-langere-schooldagen-scholen-denken-na-over-adviezen.html

Auteur: Maurice Wiedenhof

theatermaker, acteur, theaterdocent en docentcoach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *